top of page

 TERESA WAGNER 

persfoto 1.jpeg

Teresa Wagner studeerde af in 2019 aan de Artez popacademie in Enschede. Hier volgde zij de studie Singer Songwriter wat betekende dat zij niet alleen afstudeerde als zangeres maar ook als songwriter. Tijdens deze studie heeft zij in de loop der jaren ontzettend veel kennis opgedaan door lessen van onder andere Pien Schneider, Anneloes Verveld, Jaap Roggeveen, Henk Pool en Marja Reinders. Kennis die zij nu in de praktijk brengt en graag wil overdragen aan haar leerlingen. Teresa is vaardig in verschillende zangmethodes waaronder: Estill Voice Training (EVT) en Complete Vocal Technique (CVT).

 

In haar lessen staan plezier, techniek en het ontwikkelen van zelfvertrouwen tijdens het zingen voorop. In samenwerking met de leerling maakt zij een lesplan en gaat zij met een energieke houding aan de slag met de leerling. Teresa heeft ervaring met leerlingen van alle leeftijden en niveaus. 

 

Naast het lesgeven blijft Teresa zich ontwikkelen als artiest en bracht ze met haar eigen werk project in 2020 haar eigen single uit op spotify. Deze werd gedraaid op 3fm alternative online en haalde de afspeellijst van Rob Stenders. 

Beluister haar hier: 

https://open.spotify.com/artist/3MQMt6DVYOhqZ6pf3VqIpq?si=jnh3nbtnRNWiXhWGYGmcbQTERESA
geeft les in: privélessen, duolessen, songwriting, muziektheorie/solfege

geeft les op: zondagen
 

bottom of page