top of page
Singer
Melody
Guitar Playing
On Stage

Volwassenen   

Ensemble Zang / Close Harmony

Leeftijd: 21+
Lesduur: 75 of 90 minuten         Niveau: Alle

Ensemble Zang of Close Harmony lessen zijn er voor de (beginnende tot gevorderde) zanger die graag in een groep zingt - naast het zingen het sociale aspect belangrijk vindt of gewoon ontzettend geniet van samenzang / harmonieën zingen (wie niet?). Het repertoire varieert en is afhankelijk van de smaak van de deelnemers. Beginner of gevorderd; er is sowieso plek voor je. Kom vooral een keertje langs om gratis de les mee te doen en eens te proeven van de sfeer en het repertoire. 

Privé Zangles

Leeftijd: 10+

Lesduur: 30, 45 of 60 min.

Niveau: Alle

Deze lessen worden op maat gemaakt naar wens en het niveau van de leerling. Het kan zijn dat je wilt leren zingen en dus beroep doet op het aanleren van techniek en muzikaliteit. Of dat je al een hoger zangniveau hebt en juist aandacht wil op het gebied van verfijning, conditionering, techniek en performance. Alles is mogelijk in deze lessen. Je kunt in een proefles aangeven waaraan je wilt werken of juist om advies vragen over welk traject bij jou past. De docent zal je begeleiden met de piano of gitaar, maar je kunt uiteraard ook zelf een instrument meenemen. Alle zangstijlen zijn welkom (pop, musical, klassiek, rock, opera, jazz, etc.), repertoire wordt gekozen door de leerling in overleg met de docent. Lessen worden wekelijks of om de week gevolgd op een vaste dag en bij een vaste docent. Heb je een voorkeur voor een bepaalde docent geef dit aan bij het afspreken van de proefles. 

Duo Zangles

Leeftijd: 10+

Lesduur: 60 minuten
Niveau: Alle

In deze lessen komt hetzelfde aan bod als bij privé lessen alleen.... met z'n tweeën! Je kunt je dus ook inschrijven samen met je vriend, zus, moeder, buurjongen, etc. 

Groepsles voor Vrouwen / Mannen

Leeftijd: 26+
Lesduur: 60 minuten         Niveau: zie omschrijving

Naast de privélessen en de Ensemble Groepen is het ook mogelijk om groepszangles te volgen. Er is zowel een groep voor mannen (Vrijdagen 19:30-20:30) als vrouwen (Woensdagen 20:00-21:00).

Groepsles Vrouwen: deze les is uitsluitend te volgen na voltooing van onze basis cursus of na het volgen van een aantal privélessen. In deze les leer je verschillende basistechnieken toe te passen in verschillende genres. Het betreft een kleine groepsles (max 10), er is ruimte voor individuele aandacht. 

Groepsles Mannen: deze les is een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een meerstemmige zang in allerlei verschillende genres. Kom en ervaar de magie van de vocalharmony in een gezellige en toegankelijke setting. 

 

Korte Cursussen "Basis Zangtechniek"

Leeftijd: 21+
Lesduur: 75 minuten       Niveau: Beginner

 De basis cursus Zangtechniek is er voor de (beginnende) zanger die graag meer te weten wil komen over de mogelijkheden van de stem, stemtechniek en een fundering wil leggen voor het zingen. Deze les kan als opstap worden gebruik naar onze privélessen en/of andere groepslessen of kan gebruikt worden als goedkoper alternatief van onze privélessen. Een interessante kennismaking! Gedurende het hele jaar bieden wij deze cursussen aan. De cursussen lopen snel vol dus wees er snel bij!

Volgende cursussen BASIS ZANGTECHNIEK:

MAANDAGEN: start 8 april 2024 - Tijd: 19:30-20:45  (nog 6 plekken)

DONDERDAGEN: start 11 april 2024 - Tijd: 20:15-21:45 (nog 5 plekken)
 

Kosten: 150,- inclusief 21% BTW 
Aanmelden? Mail naar: info@zanglesdenhaag.com

 

Workshops / Masterclasses / Projecten

Leeftijd:

Lesduur: 

Niveau:

Gedurende het jaar biedt Zangstudio Den Haag workshops, masterclasses en projecten aan op het gebied van zang en performance aan. Musical, Gospel, Opera, Vocal Improvisation, Songwriting, Home-recording, Jazz, Leren zingen met een Band, etc. Op onze homepage staan de flyers van aankomende evenementen en ook voor wie (leeftijd, niveau) deze bedoeld zijn. Daarnaast promoten we deze evenementen op Social Media. Evenementen zijn ook te volgen als je niet met onze studio verbonden bent. Wel kan het zijn dat wanneer het evenement voor gevorderden is we je vragen een filmpje op te sturen.

Hieronder een overzicht van de aankomende evenementen, meer info kun je vinden op de flyer op de homepage. 

AGENDA SESSIONS: 

- 25 Maart 2023 - "Disney Medley" olv Janouke Goosen

- 15 April 2023 - "Recording Sessions" olv Aisha Fisscher
 

 

Gitaar (& Zang)

Leeftijd: 10+

Lesduur: 30 of 50 min.
Niveau: Beginner

Gitaar (& Zang) is er voor ieder die (eventueel in combinatie met zingen) graag akoestische gitaar willen leren spelen. Gitaar is natuurlijk een ideale combinatie met zang en ondersteunen elkaar. Het leren spelen en lezen van akkoorden, ritme/slag en het spelen (en zingen) van songs. De nadruk ligt bij het gitaarspel en ontwikkeling van muzikaliteit en als je dat wilt ook bij stemvorming. Je leert spelen middels akkoorden en leadsheets met steeds moeilijkere slagtechnieken en songs. Natuurlijk zijn deze lessen ook te volgen zonder zang. Of als je (gevorderde) singer/songwriter bent en advies wilt over je gitaarspel in combinatie met zang.

Demo Opnames

Leeftijd: 
Lesduur:
Niveau:

Zangstudio Den Haag is in het bezit van opnameapparatuur. Je kunt dus ook bij ons een demo inzingen. Dit is ook beschikbaar voor zangers van buiten de studio.  Meer informatie: mail naar info@zanglesdenhaag.com

Muziektheorie / Solfège

Leeftijd: 15+

Lesduur: 30 of 50 min.

Niveau: Beginner

Meer weten over hoe je muziek kunt lezen?  Ben je bijvoorbeeld een koorzanger die van bladmuziek zingt en wilt weten hoe je makkelijk van blad kan zingen? Je kunt bij ons Muziektheorie / Solfège lessen nemen in privé verband, maar we hebben ook af en toe cursussen omtrent muziektheorie / solfège. Hou onze Social Media en deze website in de gaten of stuur ons een email en wij houden jou op de hoogte als er weer een cursus start. 

Feest / Bedrijfsuitje?

Leeftijd: 

Lesduur: 
Niveau: 

Iets te vieren? Vrijgezellenfeest of wil je met je bedrijf een workshop bij ons voor teambuilding? Het is mogelijk op onze locatie of bij een locatie naar keuze. Ook zijn al onze docenten in te huren als zanger(es) op uw feest.

Interesse? Mail ons voor meer info. 

 

bottom of page