Volwassenen   

Ensemble Zang

Leeftijd: 21+
Lesduur: 90 minuten         Niveau: Alle

Ensemble zang is voor de (beginnende tot gevorderde) zanger die graag in een groep zingt - naast het zingen het sociale aspect belangrijk vindt of gewoon ontzettend geniet van samenzang / harmonieën zingen (wie niet?). Het repertoire varieert en is afhankelijk van de smaak van de deelnemers. Beginner of gevorderd; er is sowieso plek voor je. Kom vooral een keertje langs om gratis de les mee te doen en eens te proeven! De groepen bestaan uit minimaal 5 en maximaal 20 leerlingen. Instromen is gedurende het hele jaar mogelijk mits er genoeg plek is. 

Privé Zangles

Leeftijd: 13+

Lesduur: 30 of 50 min.

Niveau: Alle

Deze lessen worden op maat gemaakt naar wens en het niveau van de leerling. Het kan zijn dat je wilt leren zingen en dus beroep doet op het aanleren van techniek en muzikaliteit. Of dat je al een hoger zangniveau hebt en juist aandacht wil op het gebied van verfijning, conditionering, techniek en performance. Alles is mogelijk in deze lessen. Je kunt in een proefles aangeven waaraan je wilt werken of juist om advies vragen over welk traject bij jou past. De docent zal je begeleiden met de piano of gitaar, maar je kunt uiteraard ook zelf een instrument meenemen. Alle zangstijlen zijn welkom (pop, musical, klassiek, rock, opera, jazz, etc.), repertoire wordt gekozen door de leerling in overleg met de docent. Lessen worden wekelijks of om de week gevolgd op een vaste dag en bij een vaste docent. Heb je een voorkeur voor een bepaalde docent geef dit aan bij het afspreken van de proefles. 

Duo Zangles

Leeftijd: 13+

Lesduur: 50 minuten
Niveau: Alle

In deze lessen komt hetzelfde aan bod als bij privé lessen alleen.... met z'n tweeën! Je kunt je dus ook inschrijven samen met je vriend, zus, moeder, buurjongen, etc. 

Zangles voor Mannen

Leeftijd: 21+
Lesduur: 60 minuten         Niveau: Beginner

Speciaal voor de beginnende mannelijke zangers is er een kleine groepsles op maandagen van 19.00-20.00 olv. Yoshua van den Broek. Gezien de mannelijke stem en de vrouwelijke stem verschillen van elkaar en de man tegen andere 'problemen' stuit hebben wij besloten deze les in het leven te roepen. In deze les ga je aan de slag met techniek en leer je dit toepassen in verschillend repertoire. Je leert hoe je veilig om kunt gaan met jou stem en het maximale uit jou instrument kan halen en dit samen met andere personen met dezelfde stem. 

Korte Cursus "Basis Zangtechniek"

Leeftijd: 21+
Lesduur: 90 minuten         Niveau: Beginner of Koorzangers

De groepsles Basis Zangtechniek is er voor de (beginnende) zanger die graag meer te weten wil komen over de mogelijkheden van de stem, stemtechniek en een fundering wil leggen voor het zingen. Deze les kan als opstap worden gebruik naar onze privélessen en/of andere groepslessen of kan gebruikt worden als goedkoper alternatief van onze privélessen. De groepsles basistechniek bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur - instromen kan alleen op vaste momenten. Gedurende het jaar bieden wij deze cursus aan. De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers. 

Volgende cursus start 31 JANUARI 2020 -  er is nog plek! --> info@zanglesdenhaag.com
Deze cursus zal plaatsvinden op VRIJDAGEN van 20.00-21.30

 

Workshops / Masterclasses

Leeftijd:

Lesduur: 

Niveau:

Gedurende het jaar biedt Zangstudio Den Haag workshops aan op het gebied van zang en performance aan. Dit valt onder de noemer "Singing Sundays" - Gospel, Opera, Vocal Improvisation, Songwriting, Home-recording, Jazz, Leren zingen met een Band, etc. Iedereen is welkom om mee te doen, je hoeft hiervoor niet verbonden te zijn aan de studio. Volg ons op Social Media om de evenementen in de gaten te houden. Of mail ons en dan melden we je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden voor deze workshops kan door het contact formulier in te vullen. 

AGENDA "SINGING SUNDAYS": 

Zondag 24 November 2019: GOSPEL olv. Quincy Adolphin (ZO! Gospel Choir)

Gitaar (& Zang)

Leeftijd: 10+

Lesduur: 30 of 50 min.
Niveau: Beginner

Gitaar (& Zang) is er voor ieder die (eventueel in combinatie met zingen) graag akoestische gitaar willen leren spelen. Gitaar is natuurlijk een ideale combinatie met zang en ondersteunen elkaar. Het leren spelen en lezen van akkoorden, ritme/slag en het spelen (en zingen) van songs. De nadruk ligt bij het gitaarspel en ontwikkeling van muzikaliteit en als je dat wilt ook bij stemvorming. Je leert spelen middels akkoorden en leadsheets met steeds moeilijkere slagtechnieken en songs. Natuurlijk zijn deze lessen ook te volgen zonder zang. Of als je (gevorderde) singer/songwriter bent en advies wilt over je gitaarspel in combinatie met zang.

Demo Opnames

Leeftijd: 
Lesduur: 90 - 120 min        Niveau:

Zangstudio Den Haag is in het bezit van professioneel opnameapparatuur. Je kunt dus ook bij ons een demo inzingen. Dit is ook beschikbaar voor zangers van buiten de studio. Een opnamesessie duurt ongeveer 1,5 a 2 uur voor één zangnummer en kan alleen op zondagen tussen 15.00-17.00 plaatsvinden. 

Muziektheorie / Solfège

Leeftijd: 15+

Lesduur: 30 of 50 min.

Niveau: Beginner

Meer weten over hoe je muziek kunt lezen?  Ben je bijvoorbeeld een koorzanger die van bladmuziek zingt en wilt weten hoe je makkelijk van blad kan zingen? Je kunt bij ons Muziektheorie / Solfège lessen nemen in privé verband, maar we hebben ook af en toe cursussen omtrent muziektheorie / solfège. Hou onze Social Media en deze website in de gaten of stuur ons een email en wij houden jou op de hoogte als er weer een cursus start. 

Feest / Bedrijfsuitje?

Leeftijd: 

Lesduur: 
Niveau: 

Iets te vieren? Vrijgezellenfeest of wil je met je bedrijf een workshop bij ons voor teambuilding? Het is mogelijk op onze locatie of bij een locatie naar keuze. Ook zijn al onze docenten in te huren als zanger(es) op uw feest.

Interesse? Mail ons voor meer info. 

 

CONTACT / PROEFLES

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

ADRES

 

Carolina van Nassaustraat 31,  Den Haag
 

Tel: 06 - 45 02 14 77

Email: info@zanglesdenhaag.com