Jeugd   

Groepslessen 

Leeftijd: 4+
Lesduur: 60 minuten         Niveau: Alle

Voor de jeugd bieden wij groepslessen aan. In kleine groepjes ingedeeld op leeftijd wordt er aandacht besteed aan muzikaliteit, muziektheorie, houding/beweging, techniek, presentatie en zelfvertrouwen en zingen we nummers die bij de leeftijd van de groep past. Groepjes zijn van 5-10 leerlingen en worden gegeven op vaste tijdstippen gedurende de week. Instromen kan gedurende het jaar mits daar plek voor is. Kom langs voor een gratis proefles in één van onze groepslessen. Twee keer per jaar geeft Zangstudio Den Haag een concert in het theater. Oa. groepslessen zullen hier aan deelnemen. 

Privé Zangles

Leeftijd: 13+

Lesduur: 30 of 50 min.

Niveau: Alle

Deze lessen worden op maat gemaakt naar wens en het niveau van de leerling. Het kan zijn dat je wilt leren zingen en dus beroep doet op het aanleren van techniek en muzikaliteit. Of dat je al een hoger zangniveau hebt en juist aandacht wil op het gebied van verfijning, conditionering, techniek en performance. Alles is mogelijk in deze lessen. Je kunt in een proefles aangeven waaraan je wilt werken of juist om advies vragen over welk traject bij jou past. De docent zal je begeleiden met de piano of gitaar, maar je kunt uiteraard ook zelf een instrument meenemen. Alle zangstijlen zijn welkom (pop, musical, klassiek, rock, opera, jazz, etc.), repertoire wordt gekozen door de leerling in overleg met de docent. Lessen worden wekelijks of om de week gevolgd op een vaste dag en bij een vaste docent. Heb je een voorkeur voor een bepaalde docent geef dit aan bij het afspreken van de proefles. 

Duo Zangles

Leeftijd: 13+

Lesduur: 50 minuten
Niveau: Alle

In deze lessen komt hetzelfde aan bod als bij privé lessen alleen.... met z'n tweeën! Je kunt je dus ook inschrijven samen met je vriend, zus, moeder, buurjongen, etc. 

English Singing Class

Age: 7+
Duration: 60 min.

Level: All

For English Speaking kids we offer group singing classes. In small groups divided by age kids will develop musicality, music theory, posture/movement, technique, presentation and confidence through singing exercises and songs that are age appropriate. We also introduce some exercises to boost their confidence for public singing and speaking.  Groups consist of 5-10 kids. We like to keep the groups small for personal attention. There will be two concerts throughout the year in a theatre and we organise 'open classes' so the parents can watch a class. For more information - do not hesitate to contact us. All of our teachers speak fluently English. If the student is 13 years or older they can subscribe for privates.
Come and try the first group class for free!

Musical

Leeftijd: 7+

Lesduur: 60 min

Niveau: Alle

Tijdens deze lessen nemen we een kijkje in de magische wereld van musical. We werken aan zang, beweging en spel en het combineren van deze disciplines! De leerlingen leren dus rondom een liedje een hele act te maken (ook leren zij deze zelf te creëren) en combineren het zingen met choreografie. En dat allemaal uit volle borst en volle overtuiging! Een energieke les voor kinderen met een hoge dosis lef (of zij die dat nodig hebben). In deze les wordt er van bestaand repertoire gewerkt, denk aan Annie, Grease, High School Musical en Shrek. 2x per jaar zal er een presentatie zijn tijdens het leerlingenconcert en zullen er open lessen georganiseerd worden waarbij de ouders een kijkje kunnen nemen. 

TOPklas (selectie)

Leeftijd: 13+
Lesduur: 120 min.
Niveau: Gevorderd

Er is een speciale les voor leerlingen die op de middelbare school zitten die graag wat meer uitdaging willen qua zang. creativiteit en presentatie omdat zij bijvoorbeeld later naar het conservatorium / popacademie willen. Deze les is alleen voor geselecteerde leerlingen. Aan de hand van een auditie kunnen we kijken of je al bij deze les kan of dat je nog eerst even wat andere lessen moet nemen. Voor deze les is een goede muzikaliteit vereist en enige ervaring met zangtechniek en een behoorlijke dosis talent, creativiteit, lef en motivatie. De leerling krijgt les in de volgende vakken: Zangtechniek, Solo Presentatie, Ensemble Zang & Muziektheorie/Solfège en ontvangt gastlessen/blokken in verschillende stijlen. Er zijn twee TOPklassen:
TOPklas 1: 1e, 2e, 3e jaar: Donderdagen 17.00-19.00
TOPklas 2: 4e, 5e, 6e jaar: Donderdagen 18.00-20.00

 

De audities voor seizoen 2019/2020 zijn reeds geweest.
Aanmelden kan nog wel tot 1 September; de auditie wordt dan apart afgenomen. 

Piano

Leeftijd: 7+
Lesduur: 30 min.

Niveau: Beginner

Piano is er voor kinderen die (eventueel in combinatie met zingen) graag piano willen leren spelen. Piano is natuurlijk een ideale combinatie met zang en ondersteunen elkaar. Het leren lezen van noten, ritme en het spelen (en zingen) van liedjes via een methode die bij het kind past. De nadruk ligt bij het pianospelen en ontwikkeling van muzikaliteit, niet zo zeer bij stemvorming. Het kind leert van blad spelen en werkt zo zijn of haar weg omhoog met steeds moeilijkere technieken en liedjes. Lessen vinden wekelijks op een vaste dag en tijd plaats. 

Gitaar

Leeftijd: 10+
Lesduur: 30 of 50 min.

Niveau: Beginner

Gitaar (& Zang) is er voor ieder (kinderen, jongeren en volwassenen) die (eventueel in combinatie met zingen) graag (akoestische) gitaar willen leren spelen. Gitaar is natuurlijk een ideale combinatie met zang en ondersteunen elkaar. Het leren spelen en lezen van akkoorden, ritme/slag en het spelen (en zingen) van songs. De nadruk ligt bij het gitaarspel en ontwikkeling van muzikaliteit en als je dat wilt ook bij stemvorming. Je leert spelen middels akkoorden en leadsheets met steeds moeilijkere slagtechnieken en songs. Natuurlijk zijn deze lessen ook te volgen zonder zang. Of als je (gevorderde) singer/songwriter bent en advies wilt over je gitaarspel in combinatie met zang.

Feestje?

Leeftijd: 7+

Een verjaardag te vieren? Wil je iets met zang doen? Kom je feest vieren bij ons! Wij maken feestjes op maat. Geef aan wat je zou willen en we gaan kijken wat we eraan kunnen doen. Feestjes die wij bijvoorbeeld reeds hebben georganiseerd:
 

- "Superstar" feestje - Studeer een lied in en neem deze op (kan ook inclusief fotoshoot en/of videoclip). 

- "Musicalstar" feestje - Studeer een musicallied in met Choreografie en Kostuums met aan het einde een klein optreden!

Daarnaast zijn onze docenten in te huren als solo-artiest op uw feest. 


Wilt u meer informatie over bovenstaande mogelijkheden? Stuur ons een mail!

Auditietraining

Leeftijd: 15+
Lesduur: verschillend

Niveau: Gevorderd

Wil je graag auditie doen voor een muziek-, musical- of artiestenopleiding dan kunnen wij jou klaarstomen voor de audities. Wij hebben zicht op en kennis van de auditie eisen en kunnen met jou werken zodat jij het maximale van je kunnen kan laten zien op het 'moment supreme'. Je kunt ervoor kiezen om alleen coaching te volgen voor het vocale gedeelte en dus het werken aan je zangrepertoire van techniek tot performance - maar wij kunnen je ook helpen met monologen/dialogen, muziektheorie/solfège en eventueel zelfs dans. Je kunt zelf aangeven wat je nodig hebt en wij springen bij waar nodig, we gaan er wel vanuit dat je al enige ervaring hebt. Wij hebben ruime ervaring met het coachen van leerlingen voor audities en onze leerlingen zijn aangenomen bij de volgende opleidingen:

Codarts, Conservatorium Rotterdam 

Fontys, Academy of Music and Performing Arts

Royal Conservatoir of Scotland

Dutch Academy of Performing Arts

Frank Sanders Akademie

LMIPA - Lucia Marthas - Institute of Performing Arts

Muziektheorie / Solfege

Leeftijd: 15+
Lesduur: 30 of 50 min.

Niveau: Beginner

Zangstudio Den Haag is ervaren in het geven van muziektheorie en solfège lessen. Dit kan gegeven worden in prive- en groepsverband. Misschien ben je iemand die graag naast het zingen extra kennis van muziek wilt krijgen of ga je auditie doen bij een muziekopleiding. Dat kan allemaal - wij zijn op de hoogte van alle auditie-eisen en hebben de materialen in huis. 

Demo Opname

Leeftijd: 

Zangstudio Den Haag is in het bezit van professioneel opnameapparatuur. Je kunt dus ook bij ons een demo inzingen. Dit is ook beschikbaar voor zangers van buiten de studio. Een opnamesessie duurt ongeveer 1,5 a 2 uur voor één zangnummer en kan alleen op zondagen tussen 15.00-17.00 plaatsvinden. Leuk cadeau voor moederdag?
 

CONTACT / PROEFLES

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

ADRES

 

Carolina van Nassaustraat 31,  Den Haag
 

Tel: 06 - 45 02 14 77

Email: info@zanglesdenhaag.com