top of page

 TESSA BONS  

Tessa foto bio.jpg

Tessa volgde haar opleiding zang aan Codarts in Rotterdam.

Ze begon haar studie in de richting pop/lichte muziek en is uiteindelijk afgestudeerd in muziektheater; zowel als uitvoerend artiest als docent.

 

Na een aantal grote musicalproducties gedaan te hebben (waaronder Tarzan en Rembrandt) besloot ze weer terug te gaan naar waar ze was begonnen; nl de popmuziek. 

Inmiddels heeft zij haar weg daar helemaal in gevonden en treedt zij vaak op met verschillende bands, orkesten en projecten.

 

Daarnaast heeft Tessa in de afgelopen jaren veel lessen gegeven aan amateurs en professionals, zowel privé-lessen als groepslessen.

Waaronder lessen in interpretatie, auditie voorbereiding (The voice, Conservatorium, Theateropleiding), diverse zangtechnieken, spel en zang, songwriting etc.

 

Ook heeft zij lessen gegeven aan de Nederlandse Musical Academie als zangdocent binnen projecten en regisseerde zij de eindvoorstellingen van de eerstejaars studenten. 

Tevens schrijft zij voor zichzelf en met en voor anderen. 

“Ik hoop mijn leerlingen te kunnen coachen in datgene wat zij zelf graag willen leren en uitvinden wie jij bent en wat bij je past en je daarin begeleiden, advies geven en ondersteunen. Ik vind het belangrijk dat jij blij wordt van wat je doet binnen de les, zodat je je op je gemak voelt en je het beste uit jezelf kunt halen. En daar help ik je graag bij!:)”TESSA

geeft les in: privélessen, duolessen, ensemble zang

geeft les op: dinsdagen 

bottom of page