top of page

 SAFIERA DOOIJENBURGH 

safiera castingfoto (klein).jpg

Safiera was na het halen van haar VWO diploma aangenomen op de Dutch Academy of Performing Arts waar zij een jaar heeft gestudeerd. Tijdens haar eerste jaar deed zij auditie voor Codarts, Conservatorium Rotterdam en werd aangenomen voor de opleiding Muziektheater met als hoofdvak zang. 

In Juli 2017 is Safiera afgestudeerd aan Codarts. Tijdens haar studie heeft ze in meerdere voorstelling meegespeeld, zoals de moeder van Jack in "Into The Woods", de rol van Edwin Drood in de musical "The Mystery of Edwin Drood" en in de afgelopen Showcases deed ze twee keer een solo act met de nummers "Steam Heat" uit de musical "The Pajama Game" en een zelfgemaakte Michael Jackson Medley. Daarnaast stond ze in het koor van het "Musical-meets-Opera Concert"  in 'De Doelen' in Rotterdam met het Philharmonisch orkest en o.a. Willemijn Verkaik, Renee van Kooten en Carolina Dijkhuizen. 

Tijdens de opleiding heeft Safiera de Minor 'Educatie' gevolgd om haar lesbevoegdheid te halen en heeft hiervoor stage gelopen bij het CKC in Zoetermeer. Daarnaast gaf zij integratielessen (zang en spel) op de Havo voor Muziek en Dans op Codarts.

Op Codarts heeft zij kennisgemaakt met verschillende soorten zangtechnieken waaronder Estill Voice Training System, Complete Vocal Technique, Universal Voice System, Coblenzer en Pahn.
"Ik vind techniek belangrijk maar werk ook graag aan de hele performance van een lied".

Tegenwoordig is Safiera ook te vinden in Rotterdam als zangdocente bij Jeugdtheater Hofplein, geeft ze musicallessen op het CKC in Zoetermeer en speelt ze als trainingsactrice mee in educatieve voorstellingen rondom het thema (cyber)pesten in de klas. Nog steeds geeft ze met veel plezier les bij Zangstudio Den Haag en hoopt ook dit jaar weer mooie muzikale stappen te maken! 

 

SAFIERA
geeft les in: privélessen, duolessen, zangtechniek cursussen, TOPklassen. 

geeft les op: maandagen, donderdagen, vrijdagen
 

bottom of page