top of page

 JANOUKE GOOSEN

544931_10155243172205711_685033707530518

Janouke startte in 2007 met het geven van zanglessen tijdens haar opleiding Muziektheater (hoofdvak Zang) aan het Conservatorium Rotterdam (Codarts). Zij studeerde in 2009 af en ontving haar BA in Music. Naast het performen is ze altijd blijven lesgeven en is ze Zangstudio Janouke Goosen gestart in 2009 - Vanaf Augustus 2018 is de naam gewijzigd naar Zangstudio Den Haag . - Janouke heeft ruime ervaring in Estill Voice Training System en Complete Vocal Technique. Naast muziek heeft Janouke in 2023 ook de tweejarige PDG (pedagogiek) opleiding aan de Hogeschool Rotterdam afgerond. Kijkend naar wat de leerling nodig heeft maakt zij in overleg met de leerling een lesplan - waar, naast zangtechniek, met name plezier, ontwikkeling en muzikaliteit voorop staat. Janouke werkt met alle niveaus en leeftijden. 

Naast haar eigen zangschool geeft ze zang en interpretatie aan zowel de MBO opleiding als de vooropleiding van de Dutch Academy of Performing Arts (Junior Academy), is zij founding company member en performer bij de internationale theater company "The Syndicate", is zij gastdocent/coach op Codarts, Conservatorium Rotterdam, is zij werkzaam als internationaal performer en verzorgt zij masterclasses aan academies en conservatoria in binnen- en buitenland. Na haar opleiding aan het Conservatorium in Rotterdam heeft Janouke ook de eenjarige SITI Conservatory in New York voltooid. Janouke speelt piano en viool en is componist.

 

Janouke heeft leerlingen aan verschillende zang (of gerelateerde) opleidingen afgeleverd. Onder andere Fontys Hogeschool voor de Kunsten, ArteZ, Codarts, Conservatorium Haarlem & Zwolle, Royal Conservatory of Scotland, Theaterschool Amsterdam, Lucia Marthas, Frank Sanders & Dutch Academy of Performing Arts. Ook waren leerlingen te zien in verscheidene televisie shows en musicalproducties. 

JANOUKE
geeft les in: privélessen, duolessen, pianolessen, jeugd groepen, Ensemble Zang, Close Harmony, TOPklassen, auditietraining

geeft les op: maandagen, dinsdagen, woensdagen, donderdagen, zaterdagen
 

bottom of page