top of page

ARANKA VAN DEN HOEK 

Screen Shot 2018-08-02 at 15.09.24.png

In 2019 is Aranka afgestudeerd van de opleiding Docent Muziek aan het Conservatorium van Rotterdam (Codarts) met als primair instrument zang. Hiernaast heeft zij hier de vakken: piano, drum en gitaar gevolgd. Tijdens haar opleiding heeft Aranka veel ervaring opgedaan d.m.v. stages in o.a. Afrika, vandaar haar interesse voor wereldmuziek, wat leidde tot een scriptie met wereldmuziek als afstudeer-onderwerp. Tijdens haar opleiding heeft Aranka de Minor Songwriting en Vocal Improvisation gevolgd, wat goed samenging met haar profielkeuze, waarin ze Home Recording en Koordirectie heeft gevolgd en 3 jaar Close Harmony heeft gezongen in een Vocal Group.

 

Aranka heeft vanaf jongs af aan veel op het toneel gestaan, doordat ze vanaf haar vierde zong bij Kinderkoor Academie Nederland - Academy of Vocal Arts. Ze heeft hiermee deelgenomen aan internationale koorwedstrijden en is o.a. twee keer naar Hongarije geweest. Vanaf haar veertiende heeft ze het roer omgegooid en is ze andere stijlen gaan verkennen als pop, rock en  jazz door in bandjes te zingen, waarmee ze ook regelmatig optrad. 

 

Sinds 2017 is Aranka werkzaam als Muziekdocente op het Maris College Den Haag locatie Houtrust, waar ze met veel plezier muziekles geeft en ze de leerlingen voorbereid op het eindexamen muziek.

 

Vanuit de opleiding Docent Muziek is Aranka breed opgeleid. Ze is thuis in veel muziekstijlen en vindt het heel leuk jong en oud hierin les te geven. In de lessen kan technisch diep op de zaken worden ingegaan maar staat plezier voorop.

ARANKA

geeft les in: privélessen, duolessen, gitaarlessen, muziektheorie, solfège, TOPklassen, jeugd zanggroepen

geeft les op: donderdagen, vrijdagen


 

bottom of page