top of page

 YOSHUA VAN DER BROEK 

Yoshua Castingfoto.jpg

Yoshua van den Broek studeerde in 2017 af aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in de richting Muziektheater. In 2019 behaalde hij cum laude zijn Master of Music diploma aan Fontys University of fine- and Performing arts. Tijdens deze opleidingen volgde hij lessen in o.a. Estill Voice Training, liedinterpretatie, zang, spel & dans. Hij kreeg les van o.a. Edward Hoepelman en Ivar Costenoble. Ook speelde hij verschillende rollen in producties als INTO THE WOODS, THE MYSTERY OF EDWIN DROOD en SONGS FOR A NEW WORLD. 

 

Hij volgde binnen de beide opleidingen ook klassieke zanglessen en specialiseert zich dan ook in de combinatie van beide technieken. 

 

Buiten de opleiding zong en speelde hij mee in verschillende concerten en producties. Zo was hij te zien op theaterfestival de Parade in de voorstelling CASINO ROYALE en zong hij meerdere keren mee als solist in Musical Meets Opera. Hier zong hij, begeleid door het Rotterdams Philharmonisch Orkest, met o.a. Willemijn Verkaik, Renée van Kooten, Simone Kleinsma, Karin Strobos en Henk Neven

 

Sinds 2016 geeft hij zanglessen en vindt dat de basis van zingen altijd het eigen timbre en geluid is. Vanuit daar werkt hij aan een zo divers en muzikaal mogelijke performer.

YOSHUA
geeft les in: privélessen, groepsles mannen
geef les op: maandagen

bottom of page