LIESBETH GIEBEN 

DSC_4817.jpg

Met een vader en oom als professionele musici, komt Liesbeth Gieben uit een muzikale familie. Op tienjarige leeftijd begon zij haar ''muzikale carrière'' op saxofoon, maar hervatte deze zes jaar later met zang als haar hoofdinstrument. Na veel in popbandjes te hebben gezongen, werd Liesbeth op negentienjarige leeftijd aangenomen aan de Jazz afdeling van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hier kreeg zij les van o.a. Manon Heijne, Yvonne Smeets, Anka Koziel, Lenie van den Heuvel, Dennis van Galen en John Ruocco. In juni 2016 rondde zij haar master af. Na een periode veel solo-optredens te hebben gegeven, is Liesbeth nu vooral actief als artistieke maker, arrangeur en zangeres met haar vocal trio 'The Royal Sisters'. Met dit project speelt Liesbeth veel op jazzpodia, festivals en met orkesten. 

Sinds 2015 is lesgeven een vast onderdeel geworden van Liesbeths muzikale activiteiten. Haar specialiteiten liggen bij het behandelen van onnodige fysieke spanning, zingen in close harmony en de klankvoorstelling, wat tevens het onderwerp was van haar Masterresearch. Ze volgde onder meer workshops van Ami Shamir, Rob Stallinga, Judy Niemack, Dena DeRose en Sanne Graulung.

 

Een van de meest inspirerende aspecten aan lesgeven, is voor Liesbeth iemand te helpen bij het verwezenlijken van zijn/haar persoonlijke doelstellingen. 

Liesbeth heeft ervaring met: 

-Zangles ter ontspanning bij een burn-out

-Stemtraining voor spreken in het openbaar

-Het aangaan van podiumangst

-Ter voorbereiding op een auditie

-Of gewoon puur als hobby
 

Daarnaast werkt zij graag met: 

-De Kodaly Methode

-Lax Vox


LIESBETH 

geeft les in: privélessen, duolessen, pianolessen, jeugdgroepen

geeft les op: woensdagen