top of page

 KOOSJE SEKREVE  

image3.jpeg

Koosje is singer-songwriter. Haar nadruk ligt op Neo Soul, Folk en ook op fijne harmonieën en vocale vrijheid. 

Koosje is geboren in een theatrale familie: haar vader is regisseur en haar moeder een drama docente. Ze was  11 jaar wanneer zij begon met acteer lessen en heeft in verschillende producties gestaan (theater, opera en musical). Ze trad op met Kyteman, Ernst Daniël Smid, Steve Reich & Gwilym Simcock. 

Koosje heeft een jaartje aan de Kleinkunstacademie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) gestudeerd, maar wilde liever verder in de muziek. Ging om die reden naar het Conservatorium van Amsterdam - afdeling Jazz Vocals en studeerde uiteindelijk af aan het Koninklijk Conservatorium (Docent Muziek) met een 10 voor haar eindexamen zang. Ze ontwikkelde zich tot een arrangeur, composer en dirigente. 

Afgelopen jaar is ze viral gegaan op Instagram en werd supporting act bij o.a. Poppy Ajudha. Robin Ticket heeft haar cover ge-repost en Jennie Lena, Jim Bakkum, Edsilia Rombley, Shirma Rouse, Freek Bartelds, Teddy Swins en zelfs Lalah Hathaway wil(de) met haar een duet opnemen!

Koosje is te vinden op menige platforms met duizenden volgers en streams (Instagram: @koosjesinger 16,9k volgers!). Zij bracht meerdere singles uit en werkt met vele artiesten samen. 


KOOSJE

geeft les in: privélessen, duolessen, gitaarlessen

geeft les op: zondagen

bottom of page